Registratie

Uit MusiCAD
Ga naar: navigatie, zoeken

Registratie van MusiCAD zorgt ervoor dat beperkingen van de evaluatie-stand weggenomen worden. Verder kunnen geregistreerde klanten hulp van onze klantenservice krijgen, mochten ze problemen ondervinden bij het krijgen van de gewenste resultaten (zie ook voorwaarden).

Tijdens installatie krijg je onderstaande schermen te zien ter invulling.

http://www.musicad.org/img/registratie01.png

Het eerste scherm geeft je de gelegenheid om de licentie in te vullen als je die al hebt. Zonder licentie geef je hier 0 op, waarmee de evaluatiestand ingesteld wordt (of blijft). MusiCAD werkt in beide gevallen wel!

http://www.musicad.org/img/registratie02.png

Maak hier een keuze uit het soort registratie (KEUZE VERPLICHT).

http://www.musicad.org/img/registratie03.png

Om ons te helpen bepalen welke gedeelten van het programma het meest gebruikt worden kun je hier aankruisen waar je interesse ligt (invullen NIET verplicht).

http://www.musicad.org/img/registratie04.png

Als we weten welke instrumenten door MusiCAD-gebruikers het meest gebruikt worden kan de software indien mogelijk op aangepast worden (invullen NIET verplicht).

http://www.musicad.org/img/registratie05.png

Als bekend is wat het gemiddelde PC-ervaringsniveau is kan het gebruik van MusiCAD daarop aangepast worden (invullen NIET verplicht).

http://www.musicad.org/img/registratie06.png

Als we iets weten over de muziek-ervaring van MusiCAD gebruikers geeft dat wat houvast voor verdere ontwikkeling van MusiCAD (invullen NIET verplicht).

http://www.musicad.org/img/registratie07.png

Informatie over de gebruikte stijlen kan geeft de mogelijkheid om MusiCAD uit te kunnen breiden met stijl-specifieke mogelijkheden (invullen NIET verplicht).

http://www.musicad.org/img/registratie08.png

Als we weten op welke manier klanten MusiCAD vinden kunnen we eventuele reclameinspanninmgen beter richten en daarmee het programma goedkoop houden (invullen NIET verplicht).

http://www.musicad.org/img/registratie09.png

Adresgegevens zijn nuttig/nodig om contact op te kunnen nemen, en om klanten met dezelfde naam uit elkaar te kunnen houden (invullen NIET verplicht).

http://www.musicad.org/img/registratie11.png

Bekijk de gegevens zoals die zijn verzameld alvorens ze te versturen per Email (build 583 en eerder) of direct via internet, of af te drukken. Alleen de gegevens zoals ze hier staan worden verzonden - niets meer of minder.

http://www.musicad.org/img/registratie12.png

Voorkom onnodig/per ongeluk versturen van registratiemailtjes...

Als het insturen van het regisitratieformulier via internet goed is verlopen wordt per kerende post een bevestiging gestuurd. Het eigenlijke verwerken van het formulier is vooralsnog handwerk. Het kan even duren voor de licentie per email arriveert.

In build 583 gaat juist het versturen met het email-knopje nogal eens mis; in principe wordt daarmee het email programma opgestart, maar dat lukt niet op iedere PC even goed; nieuwere builds leveren de gegevens aan zonder tussenkomst van een email-programma.

http://www.musicad.org/img/registratie10.png

Als een licentie was ingevoerd moet MusiCAD opnieuw gestart worden om het effect te laten hebben. Als alleen een regsitratieforulier gemaakt is, is afsluiten en opnieuwe starten van MusiCAD niet nodig.